Ikke overbevist endnu?

Lad vores mad tale for sig selv.

Er du ikke helt sikker på, at vores firmafrokst kan leve op til jeres krav om velsmagende frokost til virksomheden?
Bestil en uges prøveperiode og tag stilling efterfølgende.

LÆKKER MAD – HELT BOGSTAVELIGT

Uden god hygiejne kan der ikke produceres god mad.

Frokost Power prioriterer derfor hygiejne før alt andet, og hygiejne er en del af vores indarbejdede og daglige rutiner, som vi aldrig går på kompromis med.

Vi efterlever naturligvis altid myndighedernes krav. I kan også prioritere hygiejnen ved frokostbordet med meget få og lette tiltag.

Vi har udarbejdet en liste med gode råd, der hjælper jer godt på vej.
I kan hente vores brochure med 9 gode råd her, til den sikreste håndtering af frokosten. Ved spørgsmål står vi naturligvis altid til rådighed!​

Allergener
Er der allergikere på kontoret? Fortvivl ej. Ring eller skriv til for information om indholdet af allergene ingredienser i vores mad. Vi kan i nogle tilfælde tilpasse maden efter allergener.

Egenkontrol sikrer vores kvalitet

Til en frokostordning er der én altoverskyggende regel der gælder og det er 3-timersreglen. Vi har selvfølgelig ansvaret for, at vi overholder kernetemperaturer og nedkølings procedurer mens I som kunde har ansvaret for at overholde 3-timersreglen. Vi har lavet en mini-brochure om overholdelse af 3-timersreglen. Den kan du hente lige her.

Vi lytter og handler – nu

Vi tager eventuel tvivl og konkrete hændelser vedrørende hygiejne meget alvorligt og undersøger altid øjeblikkeligt, hvad der er sket. Både varme- og køleplader kan bestilles hos Frokost Power. Ring eller skriv til os så kommer vi ud med varerne til jer.

Se vores seneste rapporter

For yderligere informationer og yderligere rapporter fra smileyordningen, kan du besøge vores side hos fødevarestyrelsen her

Frokost leveret lige til døren

Frokost Power er skabt af mennesker med kærlighed til mad og service. Vores mantra er god mad leveret til tiden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores menuer ud fra årstidens frugt og grønt og skabe nye spændende produkter, der matcher vores kunders ønsker og behov – og derfor gør vi os altid ekstra umage for at vores kunder skal være tilfredse.

Følg os:

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 803

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse

Kontakt os for spørgsmål, uforpligtende tilbud eller andre henvendelser

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 801

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse