SNEDKERKØKKEN

Et klassisk og populært køkken, der vil falde i de flestes smag. Her serveres gode solide retter, som de fleste kender fra deres barndom og mindes med glæde og velsmag. Fra hakkebøf med bløde løg og boller i karry til æggekage med bacon og purløg.

Snedkerkøkkenet er karakteriseret ved de gode, klassiske, retter. Vi gør det naturligvis spændende og indbydende at holde fast i traditionerne og værner som med al vores mad om den høje kvalitet og velsmag.

 

Vi kan enten levere frokosten i engangsemballage i form af vakuumpakkede plastikbakker eller på porcelænsfade. Engangsemballagen giver den fordel, at der ikke er opvask og at oprydning er lidt nemmere og hurtigere

Prøv vores frokostordning i en uge

Er du ikke helt sikker på, at vores firmafrokst kan leve op til jeres krav om velsmagende frokost til virksomheden? Bestil en uges prøveperiode og tag stilling efterfølgende.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på telefon 60 400 801  for at få et tilbud eller hvis du har generelle spørgsmål.​​
Du kan også nøjes med at udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Frokost leveret lige til døren

Frokost Power er skabt af mennesker med kærlighed til mad og service. Vores mantra er god mad leveret til tiden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores menuer ud fra årstidens frugt og grønt og skabe nye spændende produkter, der matcher vores kunders ønsker og behov – og derfor gør vi os altid ekstra umage for at vores kunder skal være tilfredse.

Følg os:

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 803

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse

Kontakt os for spørgsmål, uforpligtende tilbud eller andre henvendelser

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 801

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse