FOODBOXES & BURGERS

Foodboxes

Frokost Power’s foodboxes er portionsanrettet firmafrokost. Vores Foodboxes er foruden lækre og velanrettede også en måde at imødekomme vores kunders ønsker om at nedbringe madspild. Alle vores foodboxes tilberedes med kvalitet og gode råvarer i højsædet og kan tilpasses den enkelte medarbejders ønsker til frokost, hvad end det er den slanke linje, vegetarretter eller en spændende og varierende madpakke.

 

Sund og slank

Frokost Power har fokus på at sætte sunde madvaner på menukortet hos danske virksomheder. Med inspiration fra nutidens sundhedsguruer, sammensætter vi hver dag “sund og slank” menuer.

Udgangspunktet er friske råvarer i de rette mængder, når vi sammensætter dagens menu. Frokosten serveres portionsanrettet med 200-300 gram grønt og 80-120 gram kød eller fisk. I kan som kunde hos Frokost Power bestille ned til én kuvert af vores Sund & slank boxes.

 

Vegetarret

I kan som kunde bestille en vegetarret – ned til min. én kuvert. Der vil hver torsdag, sammen med ugemenuen, blive sendt en menu ud på vegetarretten i løbet af ugen.

 

Madpakke

Madpakken består fx. af en fyldig salat samt en sandwich eller fx en frikadelle eller et kyllingespyd.

Madpakken leveres sammen med frokosten, og kan opbevares på køl, indtil der er brug for en energifyldt ’mad-buffer’.

Pr. box kr. 49,-

Burgers

Foruden vores spændende foodboxes eller vores normale firmafrokost, kan I også bestille vores Frokost Power Burger med fritter og chili/hvidløgsmayo. Der er intet som at sætte tænderne i en saftig burger og sprøde fritter – Det vækker ofte begejstring hos vores kunder, når der er burger på menuen.

Skal ugen afsluttes med burgere i gode kollegers nærvær, eller skal de ansatte have lidt ekstra forkælelse for ugens hårde arbejde, så er vores burgerdag altid et sikkert hit.

 

Pr. kuvert kr. 58,-

(kun fredag – tilmelding senest 3 hverdage før)
Bemærk, Burgerdagen kan på enkelte fredage være udsolgt.​

Frokost leveret lige til døren

Frokost Power er skabt af mennesker med kærlighed til mad og service. Vores mantra er god mad leveret til tiden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores menuer ud fra årstidens frugt og grønt og skabe nye spændende produkter, der matcher vores kunders ønsker og behov – og derfor gør vi os altid ekstra umage for at vores kunder skal være tilfredse.

Følg os:

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 803

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse

Kontakt os for spørgsmål, uforpligtende tilbud eller andre henvendelser

Power Food DK ApS

Svejsegangen 3A, 2690 Karlslunde

info@frokostpower.dk

+45 60 400 801

CVR: 39311445

Salgs- og leveringsbetingelse