Derfor skal I vælge Power Frokost

En god frokostordning giver medarbejderne energi til at yde deres bedste i løbet af arbejdsdagen. Det er derfor en god ide, at I finder en god leverandør, der har en høj kvalitet, er stabil, og hvor du hver dag ser frem til din frokost.

Det er vigtigt, at I får noget ordentlig at spise, når I er på arbejde. Jeres energiniveau er afgørende for, at I kan levere et godt stykke arbejde dagen igennem. Vi kender det alle, vi begynder at blive trætte sidst på eftermiddagen og har brug for ekstra energi. Hvis du har spist en god og mættende frokost, vil det ikke være et lige så stort problem. Det giver derfor god mening for din virksomhed, at I investere i en god frokostordning til jeres medarbejdere.

Vælger I Power Frokost til at stå for jeres mad midt på dagen, er I sikret mod at medarbejderne går kolde sidst på dagen. Vi har stor erfaring med at levere mættende og sund mad til både små og store virksomheder. Vi leverer på det meste af Sjælland, hvilket gør, at I også kan få en god frokost, selvom jeres virksomhed ligger et stykke fra hovedstaden.

Høj kvalitet

Når I skal have frokost, er det først og fremmest vigtigt, at I får mad af god kvalitet med udgangspunkt i gode friske råvarer. Det giver en god smagsoplevelse og sikrer, at I bliver mætte og holder jer lidt sundere. Hos Frokost Power vælger I mellem Verdenskøkkenet, Snedkerkøkkenet og det, vi kalder Easy Lunch (>50 kuverter pr kunde).

Verdenskøkkenet er meuer, der er inspireret af madretter fra hele verden. Snedkerkøkkenet er det traditionelle køkken, som mange kender fra deres barndom. Easy Lunch er en menu til store arbejdspladser med færre valgmuligheder. Alle menuer er naturligvis med en fast kagedag!

Stabilitet

Når I vælger et varmt køkken, der leverer frokost til firmaet, så er det vigtigt, at det er et firma, hvor I kan være sikre på, at de kommer til aftalt tid! Så I er klar til at spise, når frokostpausen begynder. Hos Frokost Power leverer vi maden mellem kl. 10:30 og 12:30, medmindre vi aftaler andet. Vi bruger faste chauffører og det sikrer en høj leveringssikkerhed.

Åbent om sommeren

Hos nogle firmaer, der leverer frokost til virksomheder, holder de lukket om sommeren. Det betyder, at medarbejderne selv skal have madpakke med, eller at I skal finde en anden leverandør i sommerperioden. Det er rigtig irriterende, når I har en frokostordning, som I er glade for. Hos Frokost Power har vi åbent om sommeren, hvilket gør, at de medarbejdere, der arbejder om sommeren også yder det optimale, når de har spist sig mætte. Og du undgår tidskrævende dialoger med nye leverandører.

Mulighed for tilvalg

En fjerde fordel ved Frokost Power er, at I har mulighed for at foretage forskellige tilvalg. Mange virksomheder ønsker mælk/mejerivarer til kaffen eller levering af fredags morgenmad til hele virksomheden. Vi har et bredt sortiment og leverer også sandwich og smørrebrød. Individuelle ønsker løser vi efter yderligere behov. Kvalitet og et højt serviceniveau, derfor skal du kontakte Frokost Power ?